Зустріч студентів спеціальності «Соціальна робота» із представником органу соціального захисту населення

 Сьогодні, 23.09.2021 року, на зустріч до студентів Фахового коледжу ЗУІ завітала Локер Еріка, начальник відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг Управління соціального захисту населення Берегівської РДА.

Директор коледжу, Катерина Шовш, привітала поважну гостю та наголосила на важливості співпраці з представниками відділу соціального захисту з питань просвітницької діяльності серед населення та попередження й протидії булінгу серед молоді.

Пані Еріка провела інформативну бесіду про заходи з протидії булінгу, інформувала про роботу відділу підтримки сім’ї та координацію надання соціальних послуг Управління соціального захисту населення Берегівської РДА, наголосила, що надання соціальної допомоги важливо для підтримки сімей, вирішення різного роду соціальних проблем є  справжніми щоденними викликами в діяльності працівників та можливістю допомогти людям, які опинилися в скрутному становищі.

Студенти долучилися до дискусії та отримали відповіді на низку питань щодо конкретної підтримки сімей із соціальними та іншими проблемами.

Зустріч була корисною для студентів, майбутніх фахівців соціальної роботи.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial