Молодь і підприємництво: перші кроки до започаткування власного бізнесу

 14 грудня 2022 року у Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ відбулася зустріч здобувачів освіти ІІІ курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування», з молодим і перспективним підприємцем Вірліч Шандором у рамках вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Стартап: перші кроки в підприємництві».

 Мета заходу – ознайомити учасників із першими кроками в започаткуванні власної справи, мотивувати їх до реалізації власних проєктів, знаходити нестандартні рішення та розвивати творчий потенціал. Бізнес дедалі стає більш молодим і креативним. А тому вже в підлітковому віці варто мріяти й робити перші спроби до реалізації своїх планів у бізнес-середовищі, вчасно реагувати на виклики суспільства й економіки.

 Спікер акцентував увагу здобувачів на тому, що виникатимуть різні організаційні й технічні нюанси при заснуванні фірми, численні ризики, які обов’язково будуть при створенні моделі,  її розвитку та діяльності.

 Вірліч Шандор розповів про те, як, коли і з чого починав свій бізнес ще в студентські роки. Наголосив, що для започаткування власної справи знадобляться чотири ключові складові: неповторна ідея, якісний продукт, сильна команда й відмінна реалізація.

 На закінчення зустрічі прозвучали побажання та поради щодо формування власних правил успішного бізнесу, серед яких основними є: постійний розвиток і самовдосконалення, знання декількох мов і, найголовніше, нічого не боятись, а вірити в себе й впевнено крокувати до успіху й перемоги.

 

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial