В очікуванні Різдва …

Напевне, ти не зможеш придбати свято в магазині,

так як свято є в кожному з нас, глибоко всередині.

Грінч

У гуртожитку Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ мерехтять вогники усіх чотирьох адвентських свічок. Незважаючи на похмурі дні, в гуртожитку щопонеділка ввечері збиралися студенти і запалювали свічки, а потім співали відповідні куплети пісні «Вісник Адвенту».

28 листопада 2022 року була запалена перша свічка – символ Віри та Миру.
5 грудня запалала друга свічка, яка символізує Надію. Після чергового тижня без світла, відсутності постачання електроенергії, 12 грудня коридор гуртожитку знову осяяв вогник свічки, третьої свічки, символу Радості. В останній понеділок перед Різдвом ожила четверта свічка, символ загальної Любові.

Запаливши останню свічку, ми відчули, що найголовніша опора наших днів – увага один до одного та людська любов. Переживаючи складні події сьогодення, спостерігаючи за спалахами вогників свічок, ми віримо, що скоро щезне морок, темна ніч і настане мир в Україні й на Землі. Сподіваємося на краще майбутнє. Віримо, що радість наповнить наші серця, розсіється смуток розлуки й горя.

І, наприкінці, ми разом молилися та просили в Бога сили і безсмертя любові, яка оселиться в серцях кожної  людини, щоб всі були щасливими не лише на Різдво, але й кожного дня в році.

 

В день Святого Різдва

хай здійсниться моє бажання:

Нехай усі в цьому світі будуть щасливі.

Тут і там нехай буде такий Мир,

який живе в серцях людей.

 

Нандор Палфалві «Різдво»

 

Усім благословенного та мирного Різдва бажають студенти, мешканці гуртожитку Фахового коледжу ЗУІ!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial