Фахова зустріч представників підприємства СBS SKY TEK та спеціальності «Прикладна математика»

Процес цифровізації торкається усіх сфер розвитку економіки, виробництва та підприємництва. Кожна галузь потребує розв’язання специфічних задач, для яких необхідно створити відповідні моделі та спроектувати їх комп`ютерну реалізацію. Циклова комісія «Прикладна математика» постійно працює над тим, щоб здобувачі фахової передвищої освіти за цією спеціальністю отримували такі знання та навички, які відповідають сучасним потребам ринку праці.

17 жовтня 2023 року ми запросили до нашого закладу представників Центу Бізнес Обслуговування SKY TEK. На зустрічі були присутні директор коледжу Катерина Шовш, директор підприємства Владислав Годя та маркетолог Ірина Ганькулич. Разом проаналізували програму підготовки майбутніх фахівців за освітньо-професійою програмою «Прикладна математика», окреслили можливості співпраці, організації практичної підготовки студентів, проведення професійних зустрічей та конференцій.

ЦБО SKY TEK зацікавлений у багатьох проєктах, в тому числі у комп’ютерному програмуванні, обробленні даних, розміщенні інформації на веб-вузлах, консультуванні з питань інформатизації тощо. Студенти коледжу вивчають ряд навчальних дисциплін, серед яких є модулі, оволодіння якими закладає основу для отримання відповідних знань та навичок якраз у цих сферах. Отож співпраця з ЦБО SKY TEK дає можливість на постійне оновлення змісту освітніх компонент, введення нових навчальних дисциплін для вільного вибору здобувачів освіти.

Зустріч з представниками SKY TEK була максимально продуктивною, відбулася ефективна дискусія з фахових питань, були сформульовані корисні поради стосовно освітньо-професійної програми, обговорили питання організації практик та розширення професійної співпраці.

Бажаємо SKY TEK подальшого росту та розвитку, високих результатів та успіхів.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial