Палітра осені

Палітра осені різноманітна… Недарма осінь називають золотою, особливо в жовтні, коли листя на деревах забарвлюється всілякими жовтогарячими кольорами. Різнобарв’я природи надихнуло влаштувати у Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ виставку-конкурс осінніх композицій «Палітра осені», де взяли участь студенти І – IV курсів.

На виставці були представлені найрізноманітніші роботи.  Учасники творчо та креативно підійшли до такого заходу і створили оригінальні композиції на осінню тематику. Готуючи їх , проявили свою майстерність, фантазію, вміння добирати і поєднувати кольори. Матеріалами для втілення творчих ідей були дари природи: фрукти, овочі, квіти, листя, гілки дерев, які допомогли створити квіткові букети, казковий двір, образи тварин, ляльок,поробки з гарбузів та багато інших захоплюючих витворів студентських фантазій.

Виставку-конкурс оцінювало журі, яке відзначило, що всі студенти фахового коледжу з натхненням підійшли до створення композицій. Переможці були нагороджені грамотами, цінними призами та солодощами. Результати виставки – конкурсу «Палітра осені» було оголошено по спеціальностях:

Спеціальність «Дошкільна освіта»:

І місце   –  ДО –ІІІ/5

ІІ місце  –  ДО-ІІ/3

ІІІ місце – ДО-І/1

Спеціальність «Соціальна робота»:

І місце   –  СР –ІІІ/5

ІІ місце  –  СР-ІІ/3

ІІІ місце –  СР-І/1

Спеціальність «Прикладна математика»:

І місце   –  ПМ – І/1

ІІ місце  –  ПМ -ІІІ/5

ІІІ місце –  ПМ -ІІ/3

ПМ – IV/6 нагороджена грамотою «За участь у виставці» .

Спеціальність «Облік і оподаткування»:

І місце   –  ОО – ІІІ/5

ІІ місце  –  ОО -І/1

ІІІ місце –  ОО -ІІ/3

Спеціальність «Туризм»:

І місце   –  Т – І/1

ІІ місце  –  Т -ІІ/3

ІІІ місце –  Т-ІІІ/5

Вітаємо переможців та учасників виставки-конкурсу! Адже, такі заходи сприяють кращому пізнанню природи, формуванню естетичних навичок, вихованню та згуртуванню колективу.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial