Участь у конкурсі з англійської мови «Greenwich Pro»

Сучасний світ стає все більше глобалізованим, разом з цим англійська мова стає не тільки засобом спілкування, але й засобом, що надає необмежений доступ до знань та інформації, ключем до освітніх і кар’єрних можливостей.

  • Яким би не було твоє майбутнє, англійську мову потрібно знати!

У Фаховому коледжі ЗУІ імені Ф. Ракоці ІІ вивченню англійської мови приділяється  велика увага, що підтверджується успіхами студентів на предметних олімпіадах, конкурсах та зовнішньому незалежному оцінюванні.

Щороку наші студенти беруть участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Greenwich Pro» Гринвіч»), який надає можливість кожному учасникові перевірити рівень знань з англійської мови та мотивує до оволодіння іноземною мовою.

У 2023 році IV Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Greenwich Pro» було проведено в онлайн форматі. В умовах війни онлайн формат дозволяє зберегти традиції конкурсу та надає можливість кожному учаснику, незалежно від його місцезнаходження, змагатися безпечно й вдосконалювати свої знання з англійської мови.

Учасникам конкурсу було запропоновано 20 завдань різної складності, на виконання яких надається 45 хвилин.

5 жовтня студенти І і ІІ курсів, здобувачі фахової передвищої освіти Фахового коледжу ЗУІ, долучилися до участі в конкурсі «Greenwich Pro». Усі 25 учасників конкурсу з великим нетерпінням очікують на оцінку своїх знань із англійської мови. Залежно від кількості набраних балів конкурсантів нагороджують сертифікатами – золотим, срібним, бронзовим – та подарунками (авторськими електронними розробками, навчальними і розважальними матеріалами).

Вітаємо всіх учасників конкурсу та бажаємо успіхів у вивченні англійської мови!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial