Успішні виступи наших декламаторів

Здобувачі освіти  Фахового коледжу ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ взяли участь у традиційному конкурсі декламаторів – казкарів, який щороку до Дня народної казки організовує Громадська організація «Про Культура Субкарпатіка» («Pro Cultura Subcarpathica»).

30 вересня 2022 року, в день народження великого угорського казкаря Елека Бенедека, було проведено шостий конкурс «Mesemondó verseny».

На святковому відкритті конкурсу виступив ансамбль народного танцю Фахового коледжу ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ під назвою «Цібере».

Учасників конкурсу привітали керівник ГО «Pro Cultura Subcarpathica» Маріанна Паллагі та директор Фахового коледжу ЗУІ Катерина Шовш, яка акцентувала увагу учасників та педагогів на тому, що: «Народна казка – це дорогоцінна скарбниця народної мудрості, яку ми повинні зберегти та передати з покоління в покоління.”

Цікава розповідь  Сільвії Курмай Раті налаштувала конкурсантів на виступ. У конкурсі було заявлено 76 виступів декламаторів.

Фаховий коледж представили двоє студентів. Давід Чілла, студента І курсу спеціальності «Туризм» піднялася на другу сходинку п’єдесталу конкурсу декламаторів. А студента ІІ курсу спеціальності «Дошкільна освіта» Матей Ангела отримала спеціальну нагороду.

Ми вітаємо наших студенток із чудовим результатом і бажаємо подальших творчих досягнень та багато успішних виступів!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial