Підготовка до Міжнародного конкурсу «Зірки професії»

Традиційно щороку вихованці Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ беруть участь у Міжнародному конкурсі «Зірки професії», який організовує Угорська торгово-промислова палата. Цей конкурс є унікальною можливістю для здобувачів фахової передвищої освіти глибше пірнути у світ професійної підготовки, адже на Закарпатті здобуття професійної освіти угорською мовою все ще перебуває на початковій стадії.

Для підготовки до участі в конкурсі за фінансової підтримки Держсекретаріату з національної політики Угорщини на базі Фахового коледжу було проведено 30-годинний інтенсивний навчальний курс, який стартував 1 грудня 2023 року. Заняття курсу проводилися після закінчення обов’язкових навчальних занять, а також у вихідні дні, тривали вони й під час зимових канікул в онлайн форматі.

Заявки на участь у попередньому відборі подали  11 здобувачів освіти, які навчаються на III і IV курсах Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ за освітньо-професійною програмою  «Прикладна математика».

Попередній відбір на конкурс відбувся 19 січня 2024 року.

Майбутні техніки-програмісти, які успішно пройшли попередній відбір,  отримають запрошення на винагородну поїзду в Угорщину на Міжнародний фестиваль «Зірки професії», який відбудеться у квітні 2024 року в місті Будапешт.

Висловлюємо подяку Держсекретаріату з національної політики Угорщини за надану можливість взяти участь у міжнародному форумі та сподіваємося на подальшу співпрацю.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial