ХТО ЩО ЗНАЄ?

Талант – універсальний дар.
 Але щоб жити з цим, потрібна велика сміливість:
наважся бути найкращим!

 Пауло Коельо

 

30 листопада 2023 року у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці було проведено конкурс ХТО ЩО ЗНАЄ? Здобувачі освіти, які виявили бажання взяти участь у традиційному заході, організованому студентською радою коледжу, мали змогу проявити свої приховані таланти та здібності.

На цьогорічний захід було подано 12 заявок у різних номінаціях. Серед учасників найактивнішими  були студенти, які навчаються за спеціальністю «Дошкільна освіта». Домініка Апшай, Ірина Івшина, Евелін Мартон, Богларка-Флора Ферку та Александра Вереш змагалися в номінації – спів, Діанна Надь, Юліанна Бабич, Степан Повдьйор – в номінації – гра на фортепіано, Анна Амалія Самборовскі та Ноємі Івандель –  в номінації – художнє мистецтво, Естер Матей та Антонія Ласлов – в номінації – літературна творчість, Ірина Івшина та Каріна Рацин – в номінації – танці. Непростим було завдання й цього року для членів журі, адже юні таланти впоралися із виступами.

Після підбиття балів журі оголосило наступні результати. Естер Матей (I курс, «Дошкільна освіта»), яка декламувала власний вірш, посіла перше місце. II місце здобула Антонія Ласлов (I курс, «Дошкільна освіта»), яка презентувала власну казку.

У номінації – спів перше місце виборола Богларка-Флора Ферку (ІІІ курс, «Соціальна робота»). II місце заслужила Евелін Мартон (ІІ курс, «Дошкільна освіта»), III місце посіла Ірина Івшина (ІІ курс, «Соціальна робота»). Апшай Домініка отримала подяку за участь у конкурсі.

Як єдині конкурсанти в номінації – танці Ірина Івшина та Каріна Рацин (ІІ курс, «Соціальна робота») отримали грамоту за перше місце.

Ноємі Івандель (ІІ курс, спеціальність «Туризм»), яка представила на конкурс свої творчі роботи, виконані в різних стилях і техніках, отримала грамоту за перше місце в номінації – художнє мистецтво. Серію картин в сучасному стилі показала Анна Амалія Самборовскі (І курс, «Соціальна робота»), отримала грамоту за друге місце.

Постійна учасниця конкурсу Юліанна Бабич (ІІІ курс, спеціальність «Туризм») була неперевершеною й у цьому році та визнана журі найкращою в номінації – гра на фортепіано, Юліанна отримала грамоту за перше місце. Друге місце посів Степан Повдьйор (І курс, спеціальність «Туризм»). Подяку за участь отримала Діанна Надь (I курс, «Дошкільна освіта»).

Голова студентської ради Даніел Котро подякував студентам за активну участь у конкурсі «ХТО ЩО ЗНАЄ?»: «Пишаємося нашими талановитими студентами. Вітаємо всіх!»

Заступник директора з організаційно-виховної роботи Каталін Кіраль подякувала студентській раді за організацію та проведення конкурсу для обдарованих здобувачів освіти:  «Усі учасники є переможцями, адже наважилися презентувати свої таланти публіці. Сподіваємося, що наступного року кількість учасників конкурсу збільшиться, і зросте кількість студентів, які забажають розповісти про свої таланти».

Дружні й гучні оплески глядачів підтвердили, що проведений захід був цікавим і  вражаючим.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial