Посвята першокурсників у студенти

12 жовтня 2021 року у Фаховому коледжі ЗУІ імені Ференца Ракоці II відбувся традиційний захід  Посвяти першокурсників у студенти. Першокурсників-«лелеченят» привітала заступник директора з організаційно-виховної роботи Кіраль Катерина Бейлівна. З цінними й важливими настановами та словами привітання до першокурсників звернулася заступник директора з навчально-методичної роботи Джанда Галина Богданівна.

У цьому році до Фахового коледжу зараховано 117 здобувачів фахової передвищої освіти. Від імені старшокурсників з вітальним словом виступив голова студентського самоврядування Ковач Йосип. Він побажав усім студентам наполегливості у навчанні та цікавого й веселого студентського життя.

Особливий святковий настрій панував у актовому залі під час представлення п’яти груп першокурсників. Добре підготовлені виступи «лелеченят», вокальні й хореографічні композиції підтвердили палкі наміри першокурсників стати гідними фахівцями у майбутньому. Особливу атмосферу свята задав романтичний вальс, вітальний танець у виконанні новоствореної групи старшокурсників.

Посвята у студенти – це одна із найголовніших подій у житті кожного студента, подія, яку першокурсники запам’ятають назавжди: саме в цей час вступник стає повноправним студентом навчального закладу.

Усім першокурсникам бажаємо гідно розпочати своє студентське життя, з честю нести звання студента Фахового коледжу ЗУІ імені Ференца Ракоці II, цілеспрямовано  йти до здійснення заповітних мрій!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial