Майбутні обліковці завітали до бухгалтерсько-економічного відділу Управління освіти та культури Берегівської міської ради

01 травня 2024 року здобувачі фахової передвищої освіти ІІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Фахового коледжу  Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ відвідали бухгалтерсько-економічний відділ Управління освіти та культури Берегівської міської ради.

Метою заходу було ознайомити здобувачів освіти з організацією діяльності та функціональними завданнями бухгалтерсько-економічного відділу бюджетної установи, адже у сучасних умовах бюджетні установи посідають вагоме місце у фінансовій системі країни як суб’єкти державного сектору економіки. Від того, наскільки ефективно здійснюється побудова фінансових відносин на рівні бюджетних установ, залежить якість виконання соціально-економічних функцій держави, інтереси яких представлені через бюджетні установи.

Головний бухгалтер управління освіти та культури Берегівської міської ради Баткі Марія Іванівна ознайомила присутніх із роботою бухгалтерсько-економічного відділу, його основними завданнями і функціями.

Майбутні обліковці мали можливість  поспілкуватися із працівниками бухгалтерсько-економічний відділу та отримати компетентні відповіді на задані питання.

Висловлюємо щиру подяку Баткі Марії Іванівні за цікаву, пізнавальну та змістовну екскурсію! Така форма організації освітнього процесу, як пізнавальна екскурсія,  конкретизує й розширює теоретичні знання здобувачів освіти та трансформує їх в уміння й навички. Сподіваємося на продовження співпраці щодо якісної підготовки високопрофесійних фахівців!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial