Екскурсія в бібліотеку

30 березня 2023 року здобувачі фахової передвищої освіти Фахового коледжу ЗУІ  ім. Ф. Ракоці ІІ, які навчаються на ІІІ курсі за спеціальністю «Дошкільна освіта», відвідали Берегівську центральну бібліотеку. Екскурсію організувала  куратор групи Шімон Дьенді Іштванівна. Працівники Берегівської центральної бібліотеки підготували цікаву програму. Директор бібліотеки Єва Варга  розповіла майбутнім вихователям про фонд бібліотеки, презентувала нові книги української та зарубіжної літератури, сучасні видання класичної літератури. Цікавою була розповідь про вік і форми книжок, бібліотекарки показали й дозволили роздивитися як маленькі книжечки, так і  найбільші за розміром книги. Приємно вразила екскурсанток інформація про те, що у фонді бібліотеки зберігається книжка, видана у 1867 році.

Також здобувачки освіти мали можливість дізнатися про найновіші бестселери, оглянути полиці з книжками для дітей та фаховими виданнями.

Щиро вдячні працівникам та директору бібліотеки за теплу зустріч та  цікаву подорож у світ літератури, адже книга – це джерело знань!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial