Разом один за одного!

13-17 вересня 2021 року у Фаховому коледжі ЗУІ ім.Ф. Ракоці ІІ було проведено тиждень протидії булінгу під назвою «Разом один за одного!». З метою запобігання булінгу  та проявів насильства серед студентської молоді практичний психолог організувала й провела цикл виховних заходів у рамках тематичних годин кураторів.

Студенти перших курсів спеціальностей «Дошкільна освіта», «Соціальна робота», «Прикладна математика», «Облік і оподаткуання», «Туризм» брали участь в інтерактивних заняттях з елементами тренінгу. Учасники розпізнавали суб’єктів булінгу, форми залякування, які трапляються серед підлітків, визначали місце в часі й просторі проявів  цькування, емоційні переживання, які можуть виникати у жертв булінгу.  Навчалися адекватно реагувати на поведінку інших і практикували застосовувати різні способи  ненасильницької поведінки.

Студенти ІІ-ІV курсів мали можливість обговорити питання терпимого й толерантного ставлення один до одного після перегляду відео про залякування дітей і молоді в мережі Інтернет. Окремі студенти представили  тематичні плакати, фото яких можна переглянути у додатку.

Девіз: “Разом один за одного!”, життя без проявів насилля повинні стати нормою поведінки молоді не тільки у навчальному закладі, але й за його межами.

Вікторія Ланці, практичний психолог

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial