Всесвітній день туризму у Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ

Історія стверджує, що туризм в сучасному розумінні, як масове явище і широкодоступна можливість здійснення подорожі, виник порівняно недавно, на початку ХІХ століття. Стрімко набираючи обертів, це явище стало настільки популярним, що туризмом в тій чи іншій мірі стало займатися переважна більшість людей. З метою популяризації та подальшої розвитку туризму, формування активної життєвої позиції молодої людини у Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ до Всесвітнього дня туризму за ініціативи викладачів циклової комісії «Туризм» проведено дводенний інтерактивний захід.

З метою виховання самодисципліни, почуття відповідальності за себе й однолітків, взаємодопомоги, чуйності й уваги до товаришів 01 жовтня 2021 року студенти І, ІІ та ІІІ курсів, які навчаються за  спеціальністю «Туризм», здійснили піший похід на невисоку гору Довга, яка знаходиться в місті Берегове. Після походу збірні команди студентів брали участь у туристських естафетах.

Цікаво пройшов і другий день заходу. 02 жовтня студенти вперше стали  учасниками спортивної гри – лазерний пейнтбол, до якої долучилися також і викладачі коледжу. Швидкість, логічні дії, драйв, азарт під час гри проявили гравці-суперники. Незабутні емоції отримали учасники другої гри, популярного серед молоді футбольного дарту. Захід пройшов успішно, студенти виявили бажання ще раз пережити подібні емоції, запропонували зробити такий захід у Фаховому коледжі традиційним.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial