День кар’єри для студентів-обліковців

Кар’єра полягає у  цілеспрямованому саморозвитку й постійному вдосконаленню в обраній справі, спеціальності чи  сфері діяльності.

07 жовтня 2021 року відбувся профорієнтаційний захід «День кар’єри» для студентів спеціальності «Облік і оподаткування».

Цей захід вже другий рік поспіль спільно організовують й проводять  викладачі циклової комісії «Облік і оподаткування» Фахового коледжу ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ та кафедри обліку і аудиту ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ.

У програмі Дня кар’єри була зустріч із випускники коледжу 2018, 2019, 2020 років та бесіда за круглим столом із стейкхолдерами.

Девіз заходу: «Кар’єра — твій особистий план успіху!».

Студенти-обліковці мали чудову нагоду для спілкування в стінах рідної Альма Матер, розповісти про свої досягнення й успіхи, поділитися життєвим  досвідом і щасливими або й нещасливими поворотами долі. Вдалим доповненням до тематики Дня  були презентації, підготовлені учасниками заходу.

Представники стейкхолдерів, директор ТОВ «Шазо» і співвласник ресторану «Party Hall» Вароді Шандор і приватний підприємець, власник мережі бренд-фастфудів «Кухня Петі бачі» Видикан Габор, провели цікаві й змістовні діалоги з метою розширення професійного становлення майбутніх фахівців й інформаційної підтримки студентської молоді. Здобувачів освіти цікавили питання про стратегічні плани й способи реалізації проєктів, а також перешкоди і труднощі й шляхи їх подолання в процесі організації й функціонування власного бізнесу.

Успішні люди займаються своєю улюбленою справою. У кожної людини є мрія, реалізація якої приводить до успіху. Успіх розпочинається навчанням,   його супутниками є цілеспрямованість у досягненні мети, впевненість у собі й своїх діях, дотримання розпорядку дня, чітке виконання запланованого й харизма.

«Щоб дійти до мети, людині потрібно тільки одне – ЙТИ.» (Оноре де Бальзак).

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial