Акція з висаджування дерев

Студентська рада Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ виступила з ініціативою про проведення в закладі освіти акції з озеленення території. Едіна Адам, голова студентської ради гуртожитку, здобувачка освіти третього курсу спеціальності «Дошкільна освіта», виступаючи перед учасниками акції, наголосила, що висаджені дерева та квітучі кущі прикрасять прилеглу до коледжу територію, забезпечать чистоту повітря, навчать дбайливо ставитися до природи та захищати навколишнє середовище. Спільна посадка дерев символізує також юнацьку дружбу, любов та щасливе життя. Едіна побажала присутнім, щоб ріст кожного посадженого саджанця уособлював досягнення групи здобувачів освіти. Нехай саджанці вкорінюються, ростуть, розквітають і приносять бажані плоди та омріяні успіхи після закінчення навчання в коледжі.

Алекса Берегcаcі, здобувачка освіти третього курсу спеціальності «Дошкільна освіта», продекламувала вірш Аттіли Йожефа «Я буду садівником» («Kertész leszek»).

Директорка Фахового коледжу Катерина Степанівна Шовш привітала ініціативу членів студентської ради. Вона висловила сподівання, що молоді саджанці та кущі троянд приживуться і незабаром всі разом зможуть насолоджуватися красою квітів.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial