Навчаємось у фахівців-практиків!

Практична підготовка є важливим складником якісної освітньої підготовки здобувачів фахової передвищої освіти.  Залучення   до освітнього процесу фахівців-практиків і представників роботодавців сприяє формуванню у  здобувачів освіти здатності адаптувати отримані теоретичні  знання до  практичної діяльності.

18 жовтня 2023 р. директоркою ПП  АУДИТОРСЬКА ФІРМА «Бухгалтерія і аудит» Попович Г. Й.  проведено  практичне  заняття зі здобувачами фахової передвищої освіти 3 та 4 курсів спеціальності «Облік і оподаткування»  Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту ім.Ференца Ракоці ІІ. Темою відкритого заняття було розгляд питання щодо  важливості контролю та аудиту у сфері бухгалтерського обліку.

Пані Габрієлла детально розповіла здобувачам фахової передвищої освіти про основні напрямки та правила здійснення аудиту та контролю, їхні спільні та відмінні риси, зокрема акцентувала  увагу на перспективах професії та стратегії фірми, якою керує.

Одними із найбільш корисних порад від спікерки стали описи практичних ситуацій роботи аудиторів та обліковців. Вона поділилася  власним досвідом, розповіла про виклики, які існують під час ведення діяльності, законодавчі особливості тощо. Зацікавленість здобувачів освіти викликали питання щодо професійного розвитку та подальшого навчання.

На завершення лекторка відмітила, що на ринку праці завжди будуть затребуваними бухгалтери, який постійно «ідуть в ногу» з новаціями, дотримуються законодавчих норм, відмінно орієнтуються в правилах обліку та оподаткування.

Після проведення заняття  здобувачі освіти та викладачі циклової комісії «Облік і оподаткування» отримали змістовні відповіді на всі задані питання.

Щиро вдячні Попович Г. Й. за цікаве проведення практичного заняття і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial