Участь обліковців у вебінарі на провідній бухгалтерській відеоплатформі

08 листопада 2023 р. здобувачі фахової передвищої освіти 4 курсу освітньої програми «Облік і оподаткування» в рамках вивчення освітньої компоненти «Фінансовий облік» взяли участь в онлайн-вебінарі «Податкова оптимізація ПДВ, зарплати, сплати ПДФО і ВЗ», організованому однією з найбільших освітніх платформ для бухгалтерів і фінансистів «7eminar.com».

Лектором був Тимур Алієв – консультант з питань бухгалтерського обліку та оподаткування, експерт із трудового права та оплати праці, автор понад тисячі публікацій у спеціалізованій періодиці, кадровий аудитор.

Під час вебінару розглядалися практичні кейси, які охоплювали наступні питання: повернення товарів та виправлення помилок проведених операцій, уникнення штрафів при перевірці, помилки Z-звіту, оптимізація сплати ПДФО та ВЗ,  ризики оподаткування неперсоніфікованих доходів і багато інших.

Учасники не лише дізналися багато цікавої та цінної інформації, вдосконалили свої професійні навички (hard skills), але й здобули корисний досвід, який неодмінно знадобиться для їх майбутньої діяльності.

Поради провідного фахівця щодо факторів, які впливають на успішну професійну реалізацію в сфері обліку та оподаткування є важливим складником реалізації освітнього процесу та забезпечення виконання мети та  цілей  освітньо-професійної програми.

Щиро дякуємо організаторам за цікавий та інформативний онлайн-вебінар!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial