Студенти Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ на фестивалі «Szakma Sztár -2024»

24-25 квітня 2024 року в місті Будапешт відбувся Професійний фестиваль «Szakma Sztár» (Зірки професії), організований Угорською торгово-промисловою палатою. Павільйони для проведення конкурсу фахової майстерності надала організація  «Hungexpo G és F». Метою проведення такого заходу є виявлення та підтримка обдарованої молоді, популяризація й піднесення престижу робітничих професій, а також розвиток  і підвищення рівня професійної підготовки учнів та студентів.

Здобувачі освіти Фахового коледжу ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ, які навчаються   за спеціальностями «Туризм» та «Прикладна математика», вчергове взяли участь у професійному конкурсі, який складався з двох етапів: конкурсний відбір та делегування на фестиваль.  Усі, хто успішно виконали завдання відбіркового туру, після тривалої перерви отримали можливість здійснити довгоочікувану поїздку в Угорщину та особисто взяти участь у фестивалі  «Szakma Sztár 2024» (Зірки професії 2024).

Упродовж перших двох днів триденного заходу відвідувачі мали змогу в тематично оформлених павільйонах спостерігати за роботою конкурсантів, переглядати готові вироби та навіть споживати виготовлену продукцію. За насиченою програмою фестивалю представники різних професій проводили для відвідувачів цікаві й пізнавальні майстер-класи, інтерактивні змагання та конкурси. 25 квітня студенти і викладачі Фахового коледжу провели екскурсією по Будапешту, відвідали величні будівлі  та визначні історичні пам’ятки столиці Угорщини.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial