Про гостьову лекцію для студентів-обліковців

03 травня 2023 року цикловою комісією «Облік і оподаткування» Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ для здобувачів 3-го курсу фахової передвищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» було організовано гостьову лекцію-дискусію на тему: «Облікова політика підприємства як запорука ефективного функціонування системи бухгалтерського обліку» з приватною підприємицею – головною бухгалтеркою ТОВ «Голден Нектар Україна»  Шебештень Едіною Гейзівною. Цей захід відбувся у рамках вивчення освітньої компоненти «Бухгалтерський облік».

Зі вступним словом до учасників звернулася голова ЦК «Облік і оподаткування» Перчі О. Ф., яка наголосила, що проведення подібних заходів є особливо актуальним, оскільки потрібно максимально наблизити підготовку здобувачів фахової передвищої освіти до сучасних вимог ринку праці та запропонувати роботодавцям кваліфікованих і перспективних фахівців.

Спікерка ознайомила присутніх з  історією створення компанії, особливостями бізнесу у сфері ЗЕД та його масштабування в Україні. Гостя під час лекції акцентувала увагу  здобувачів фахової передвищої освіти на топ-навичках, на які звертають увагу працедавці при найманні працівників, розповіла про особливості просування по кар’єрній драбині з власного досвіду.

Лекція-дискусія відбулася в творчій та дружній атмосфері, а  представлена інформація зацікавила здобувачів фахової передвищої освіти, які відчули важливість і перспективність обраної професії.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial