Незвичайний день у Фаховому коледжі

9 травня 2023 року у Фаховому коледжі ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ був незвичайним днем: у цей день вдало поєднали два заходи: День студентського самоврядування та День спорту. Активісти студентської ради спробували себе в ролі викладачів. Вони провели навчальні заняття з різних предметів для здобувачів освіти І і ІІ курсів та своїх однокурсників.

Спортивна програма дня розпочалася спільною зарядкою для всіх студентів і викладачів  разом на подвір’ї коледжу. До участі в змаганнях було допущено 16 команд, серед яких була команда викладачів. Учасники команд завзято виконували завдання на швидкість у комбінованій естафеті. Після обідньої перерви відбулися командні змагання, під час проведення яких концентрація уваги учасників відігравала не меншу роль, ніж швидкість виконання. Юнаки продовжили змагання  з міні-футболу, на першість між курсами, а дівчата змогли перевірити свою фізичну підготовку: спритність, гнучкість і витривалість у рухливих іграх.

Змагання завершилися з такими результатами:

Комбінована естафета (юнаки):

  1. Команда викладачів (чол.)
  2. ПМ-I
  3. CР, ОО, Т-II

Комбінована естафета (дівчата):

  1. ДО-I
  2. Т-II
  3. Команда викладачів (жін.)

Командні  ігри:

  1. Команда викладачів (чол.)
  2. СР, ОО, Т-II
  3. ПМ-II

Рухливі ігри (дівчата):

  1. Т-I
  2. ПМ, СР-II
  3. ДО-II

Міні-футбол (юнаки):

  1. CР, ОО, Т-II
  2. ПМ-II
  3. CР,ОО,Т-III

    Переможцями цього дня стали як студенти, так і викладачі, які на свіжому повітрі за сонячної погоди мали змогу випробувати себе, пережити спортивний азарт, відчути й зрозуміти важливість власної відповідальності та товариської підтримки в команді.

Дякуємо викладачам фізичної культури Фахового коледжу Ірині Орбан і Максиму Медве за організовану підготовку змагань та захоплюючі спортивні ігри, які сподобалися всім. Висловлюємо подяку ЗУІ ім.Ф. Ракоці ІІ коледжу за забезпечення живильною питною водою та яблука, що акцентувало увагу учасників на формування здорових харчових звичок. Бажаємо Студентській раді наполегливості та плідної діяльності в організації позанавчальних заходів.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial