Дні Ракоці 2023. Методичний семінар-тренінг “Дизайн-мислення в роботі педагога”

29 березня 2023 року для викладачів Фахового коледжу ЗУІ та запрошених гостей був проведений семінар-тренінг «Дизайн-мислення в роботі педагога», де головною метою було вийти за межі стереотипів і звичних способів вирішення завдань.

Розробником та тренером даного заходу була доцент кафедри педагогіки та психології, доктор педагогічних наук ВІППО Кінах Неля Володимирівна. Вона ознайомила учасників з основними інструментами і концепціями дизайн-мислення та  його застосування в професійній та повсякденній діяльності. Розповіла про те, як дизайн-мислення змінює систему освіти на краще, про технологію створення педагогічних інновацій. Вона презентувала інструменти за допомогою яких можна створювати ефективне навчальне середовище, пробуджувати у здобувачів освіти зацікавленість, ентузіазм, креативність та винахідливість.

Учасники семінару-тренінгу виконували різні завдання на логічне мислення, креативність та мали можливість отримати корисну теоретичну і практичну інформацію.

Щиро вдячні Кінах Нелі Володимирівні та завідувачці кафедри педагогіки та психології Закарпатського угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ, доктору педагогічних наук, Біді Олені Анатоліївні за організацію цього заходу та за професійно проведений семінар-тренінг, за прагнення зробити систему освіти сучаснішою!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial