Стажування викладачів фахових дисциплін за ОПП «Прикладна математика»

Викладачі Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ в черговий раз  взяли участь у програмі підвищення кваліфікації, підтверджуючи свій постійний інтерес до професійного зростання.

Кафедра математики та інформатики Закарпатського угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ в березні 2024 року організувала стажування, спрямоване на поглиблення знань в різних сферах прикладної математики та сучасних комп’ютерних наук. Ця ініціатива покликана з збагатити професійний досвід педагогічних працівників з цих галузей та створити умови для обміну найкращими практиками з колегами по фаху.

Темою стажування було впровадження інтерактивних методів навчання та сучасного програмного забезпечення в курси прикладної математики. Були опрацьовані шляхи інтеграції цих інструментів в заняття, роблячи навчання цікавим та ефективним для здобувачів освіти.

Інститут, кафедра математики та інформатики створює сприятливі умови для професійного розвитку викладачів, які повинні забезпечити якісну підготовку студентів до вимог та потреб ринку праці. Участь у таких заходах дозволить відчути себе більш підготовленими до викликів, що стоять перед сучасною освітньою системою, забезпечить нові можливості для розвитку своєї професійної кар’єри.

Всі викладачі, які взяли участь в програмі, отримали довідки про стажування від завідувачки кафедри математики на інформатики інституту, доцента Каталін Кучінки.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial