Канікули – пора відпочинку

Тільки нещодавно закінчився навчальний рік і ось, нарешті, розпочався довгоочікуваний літній відпочинок. Група першокурсників спеціальності «Прикладна математика» вирішили організувати спільний  відпочинок у перші дні канікул.

30 червня та 1 липня 2023 року було організована програма тімбілдінгу. У п’ятницю, після обіду, команда вирушила до Мукачева на екскурсію до  знаменитого замку Паланок. Хоча були такі, які вже декілька разів побували тут, все одно виявилося дійсно цікавим заново підкорити цю середньовічну фортецю, відвідати її таємничі хороми, трохи здригнутися в темряві камер тортур, здивуватися, побачивши двоголове ягня, зупинитися і віддати шану Ілоні Зріні і великому князю Ференцу Ракоці ІІ.

Після швидкого юнацького «штурму» замку на черзі були вправи зі «зброєю». На базі «Elite Force» відбулася гра в пейнтбол, яка потребувала неабияких фізичних зусиль і спритності молодих людей. Разом поласували смачною піцою, відвідавши піцерію. Увечері в гуртожитку разом подивилися змістовний фільм, який налаштував нас на довге спілкування в кімнатах гуртожитку, відверту бесіду про навчальний рік, який минув, зробити висновки, краще пізнати один одного.

У суботу після спільного сніданку провели декілька ігор для формуванні командного духу, вміння знаходити вихід із проблемних ситуацій, залучення до співпраці та спільних дій. Майбутні техніки-програмісти роз`їхалися по домівках, щоб дійсно зануритися у канікули, зарядитися енергією і, звісно, щодня підтримувати зв’язок із одногрупниками «важливими/кумедними» повідомленнями під час приємного, змістовного, веселого відпочинку.

Всім гарного літа та змістовних канікул!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial