Чергове засідання Педагогічної ради Фахового коледжу ЗУІ

26 червня 2023 року відбулося чергове засідання Педагогічної ради Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ. На засіданні були присутні члени педагогічного колективу, вихователі гуртожитку та представники студентського самоврядування.

Відповідно до порядку денного підсумували результати екзаменаційної весняно-літньої сесії 2022/2023 н.р. та  аналізували роботу циклової комісії загальноосвітніх дисциплін.

 На засіданні розглянули питання проходження практики студентів Фахового коледжу ЗУІ у 2022/2023 н.р., результати моніторингу якості освіти та задоволеності студентів, результати виховної, позаурочної роботи викладачів, попередню тарифікацію, підготовку до наступного навчального року та хід підготовки до акредитації ОПП спеціальностей.

Учасники зібрання одноголосно затвердили:

  • Освітню програму профільної середньої освіти, підготовки фахових молодших бакалаврів на основі базової загальної середньої освіти.
  • Навчальний план підготовки здобувачів профільної середньої освіти на основі базової загальної середньої освіти.
  • Методичні рекомендації до практичних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Основи філософських знань» галузі знань: 01 Освіта, 11 Математика та статистика, 23 Соціальна робота, 24 Сфера обслуговування, 07 Управління та адміністрування./Укладач: Маринець Н.В. Берегове: Фаховий коледж ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, 2023. 58 с.
  • Положення.

На завершення засідання директорка Фахового коледжу зауважила актуальність розглянутих питань. Побажала подальшої плідної праці та успішної Вступної кампанії 2023.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial