Diákönkormányzat

Команда, що об’єднує молодих, цілеспрямованих, повних енергії і веселих студентів?!

Отож  знайомтеся –  це Студентська рада, яка представляє студентське самоврядування Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ!

Наша мета – підвищення соціальної активності та розкриття творчого потенціалу кожного студента, широке залучення студентської молоді до життя навчального закладу, виховання відповідальності за виконання завдань і доручень. Ми прагнемо зробити життя студентів барвистим, максимально наситити будні творчими програмами, різноманітними конкурсами та веселими заходами. Знаючи, що основне наше завдання – успішне навчання, ми допомагаємо також вирішувати проблемні питання підлітків  й однолітків, намагаємося робити все, щоб  вони відчули, що це не просто школа, а Школа з великої букви, Школа життя.

  День у день, тиждень за тижнем ми радимося, плануємо, організовуємо різноманітні заходи й втілюємо цікаві ідеї в життя. Ми хочемо, щоб студенти з радістю озирнулися на студентські роки, проведені тут, в нашому закладі, згадуючи прекрасні моменти й хвилюючі переживання.

Якщо Ти активний, енергійний та веселий, у Тебе є бажання проявити себе та залишити у Фаховому коледжі згадку про себе – приходь у Студентську раду, долучайся до участі в її діяльності!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial