Засідання педагогічної ради

29 серпня 2022 року відбулося засідання педагогічної ради Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, на порядку денного якого основним питанням було організація безпечного освітнього процесу в умовах воєнного стану та епідеміологічної ситуації  в регіоні.

Директорка Катерина Шовш ознайомила педагогічний колектив із проведеними заходами й станом готовності коледжу до початку навчання 01 вересня 2022 року в очній формі для здобувачів фахової передвищої освіти І, ІІ, ІІІ курсів усіх спеціальностей, у змішаній формі – для студентів IV курсу спеціальностей «Прикладна математика» й «Туризм».

Заступник директора Галина Джанда акцентувала увагу на персональну відповідальність адміністрації, педагогів і всіх працівників закладу за дотриманням безпечних умов для здобувачів освіти, порядком проведення інструктажів із техніки безпеки, а також ознайомила з алгоритмом дій у разі включення сигналу «Повітряна тривога» і після відбою тривоги.

Комірник Фахового коледжу Ласло Шош звітував про роботу охорони закладу, стан укриття у підвальному приміщенні та на першому поверсі, обстеження будівлі технічною комісією та надання дозволу на проведення очного навчання.

Учасники засідання  затвердили графік освітнього процесу на  І семестр 2022/2023 навчального року, оновлені освітньо-професійні програми з урахуванням методичних рекомендацій МОН України та підготовлену до подання на ліцензування освітньо-професійну програму «Початкова освіта».

Заступник секретаря приймальної комісії Фахового коледжу Ірина Радик підбила підсумки вступної кампанії 2022 року. Вона наголосила, що незважаючи на складну ситуацію 118 першокурсників розпочнуть навчання за п’ятьма освітньо-професійними програмами  підготовки фахових молодших бакалаврів.

Про порядок роботи гуртожитку Фахового коледжу та поселення студентів розповів директор Ференц Молнар.

УСІМ БАЖАЄМО УСПІШНОГО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial