Нарешті прийшло літо…

У  перший день літа студенти  І-ІІ курсів спеціальності «Прикладна математика» знову  в очній формі долучилися до занять у коледжі. Циклова комісія і цього разу підготувала цікаві заходи для студентів.

Під керівництвом викладача технології Ленарда Шімона першокурсники разом облаштували комп’ютерну кімнату.  Ті практичні навички, які необхідні для цього виду робіт техніка-програміста, студенту  важко набути у дистанційній формі, проте ці фахові компетенції є дійсно важливими.

Після уроків практичний психолог закладу Вікторія Ланці запропонувала для присутніх цікаві заняття, які були спрямовані на зміцнення згуртованості колективу. У професії програмістів дуже важливо, щоб вони були готові до ефективного співпрацювання.  Також  важливо, щоб між студентами  завдяки спільним заходам, в яких вони разом беруть участь,  розвивалися такі стосунки, які допоможуть їм у навчанні, діятимуть як стимул для подолання труднощів.

 Студенти, які змогли підключитися лише в онлайн формі, разом з головою циклової комісії обговорювали питання: «Коли навчальний процес є ефективним?», «Що потрібно робити, щоб бути хорошим викладачем?». Користуючись можливостями застосунку Breakout rooms на платформі Zoom, студенти опрацьовували ці питання в групах. У результаті спільної дискусії дійшли висновку, що формулювання об’єктивної оцінки є серйозним викликом у всіх випадках, цьому потрібно вчитися, для цього необхідні чітко сформульовані критерії оцінювання.

Літо вже прийшло, проте канікули ще чекають на нас. Бажаємо всім витримки та успіхів в останні тижні навчання, гарних результатів на заліках!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial