Студенти Фахового коледжу ЗУІ ім.. Ференца Ракоці ІІ на Професійному фестивалі «Szakma Sztár -2022»

25-27 квітня 2022 року відбувся Професійний фестиваль «Szakma Sztár -2022» , який організувала Угорська торгово – промислова палата . Павільйони, для проведення даного заходу, надала організація  Hungexpo G і F. Метою проведення такого конкурсу фахової майстерності є:  виявлення та підтримка обдарованої молоді, підвищення  престижу робітничих професій, а також розвиток професійної освіти.

У престижному конкурсі взяли участь і студенти Фахового коледжу ЗУІ ім.. Ференца Ракоці ІІ  за спеціальностями Туризм та Прикладна математика.  Серед студентів  даних спеціальностей відбувся конкурсний відбір, після чого переможцям надали можливість особисто взяти участь у Професійному фестивалі  «Szakma Sztár -2022».

Протягом перших двох днів триденного заходу відвідувачі мали змогу спостерігати за роботою конкурсантів, переглянути готові роботи. На фестивалі для відвідувачів проводилися майстер-класи від представників різних професій.

26 квітня  наші студенти і викладачі провели у павільйонах фестивалю, а ввечері поїхали на оглядову екскурсію по Будапешту.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial