В очікуванні Різдва

«Адвент – це час, коли ми хочемо чути кроки.

Не почуєш кроків, якщо ти біжиш».

 

 З наближенням Різдва у багатьох вітринах, вікнах, будинках з’являються різдвяні прикраси, ланцюжки вогників, Санта-Клаус та янголята, зірочки та ялинкові прикраси. Усі вони несуть у собі відчуття Різдва, затишну атмосферу, але є одна прикраса, яка з’являється майже в кожній домівці за чотири тижні до Різдва. А це адвентовий вінок.

 У гуртожитку Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца ІІ і в цьому році дотрималися традицій, і підготували адвентовий вінок. Студенти гуртожитку з великою радістю та захопленням виготовляли свій спільний віночок.

 Під час виготовлення адвентового вінка настрій створювала різдвяна музика. Кожен долучився до виконання роботи, хоча могли би мати інші справи.

 Сподіваємося, що зможемо разом запалити всі чотири свічки, щоб принести трохи світла в темряву днів без електроенергії. Надіємося, що не тільки символіка свічок буде відома всім, але й матиме ефект у період очікування.

 Від імені всіх студентів коледжу бажаємо благословенного та мирного Адвенту! Тихого, гарного очікування народження Спасителя!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial