Засідання педагогічної ради Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ

4 лютого 2022 року відбулося чергове засідання педагогічної ради Фахового коледжу ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ.  Зібрання проходило в змішаній формі: до 31, присутніх у закладі  педагогічних працівників, 15 викладачів долучилися дистанційно.

На порядку денному засідання основним питанням було обговорення підсумків освітньо-виховного процесу за І семестр 2021/2022 навчального року, про що детально доповідали голови циклових комісій.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Джанда Галина Богданівна інформувала членів педагогічної ради про результати семестрового контролю й навчальні досягнення студентів у І семестрі 2021/2022 навчального року.

Директор Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ д-р Шовш Катерина Степанівна ознайомила педагогічних працівників із завданнями на ІІ семестр, планами проведення моніторингу щодо надання освітніх послуг та рівня якості освіти, а також акредитації освітньо-професійних програм підготовки  фахових молодших бакалаврів.

Педагогічна рада ухвалила затвердити нормативні документи Приймальної комісії Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, Положення про апеляційну комісію, Положення про предметну екзаменаційну комісію, а також Склад предметних екзаменаційних комісій  для проведення вступних випробувань у 2022 році. Відповідальною за роботу навчального відділу ФК ЗУІ було призначено Джанду Г.Б.

ІІ семестр 2021/2022 навчального року у Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ розпочнеться в очному форматі з дотриманням карантинних вимог, продовження очного навчання буде залежати від епідеміологічної ситуації.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial