Загальні збори першокурсників у новому 2021/2022 навчальному році

02 вересня 2021 року в актовому залі Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ відбулися загальні збори студентів І курсу та батьків.

На порядку денному зборів було загальне інформування студентів-першокурсників про внутрішній розпорядок у навчальному закладі, організацію освітньо-виховного процесу й надання послуг з підготовки фахових молодших бакалаврів. Директор коледжу Шовш Катерина привітала всіх присутніх з початком навчального року й  повідомила про деталі завершення ремонтних робіт у новому корпусі закладу.

«Навчання – це співпраця!» –  наголосила директор та акцентувала увагу студентів і батьків  на тому, що результати навчання залежить  від  поєднання ефективності навчальних занять, проведених педагогами, та щоденної  праці здобувачів освіти,  старанності й наполегливості в засвоєнні знань та набутті професійних умінь.

Відбулося  знайомство першокурсників з адміністрацією коледжу, кураторами студентських груп, головами циклових комісій, а також викладачами навчальних предметів загальноосвітнього циклу, практичним психологом і медичною сестрою закладу.

Студенти коледжу отримали інформацію про те, що вони нарівні зі студентами інституту мають право користуватися послугами усіх відділів ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ: бібліотечного відділу, читального залу і спорт-центру. Батьки студентів отримали детальні відповіді на  питання, які їх турбують.

За планом було проведено тематичні години кураторів в аудиторіях, закріплених за групами. Куратори провели для студентів вступний інструктаж з безпеки життєдіяльності, ознайомили з графіком навчального процесу на 1 семестр, розповіли про основні правила Кодексу честі студента коледжу, дотримання яких є обов’язковими для всіх. Було проведено також екскурсію в ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ, в окремих відділах відповідальні ознайомили першокурсників з порядком роботи й загальними правилами користування.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial