Загальні збори студентів старших курсів у Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ

03 вересня 2021 року в актовому залі Фахового коледжу ЗУІ імені Ф. Ракоці ІІ відбулися загальні збори студентів ІІ, ІІІ і ІV курсів. Директор коледжу Катерина Степанівна Шовш привітала студентів з початком навчального року в чудовому новозбудованому навчальному закладі. Студентів інформували про внутрішній розпорядок у коледжі та режим роботи гуртожитку.

Директор закладу розповіла про організацію роботи й зміни в освітньо-виховному процесі у 2021/2022 навчальному році. На зібранні були представлені куратори студентських груп та новопризначені викладачі циклових комісій.

Педагоги  коледжу висловили вдячність студентам ІІІ і ІVкурсів, які зголосилися допомагати у проведенні підготовчих робіт у нових приміщеннях закладу. Шовш Катерина Степанівна вручила їм подяки та подарунки, виділені адміністрацією ЗУІ імені Ф. Ракоці ІІ. Присутні в залі студенти та викладачі гучними аплодисментами вітали студентів-активістів.

 Голови циклових комісій ознайомили студентів з графіком навчального процесу на 1 семестр, розповіли про заплановані етапи теоретичного навчання з професійної підготовки, проведення практики та види модульного і семестрового контролю.

Куратори провели тематичні години в нових, добре обладнаних, аудиторіях, обговорили зі студентами нові плани на рік, надали інструктажі з охорони праці та безпеки життєдіяльності й правил поведінки в навчальних кабінетах.

Фаховий коледж ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ  розпочинає новий навчальний рік з гарним настроєм та великими сподіваннями на щасливе майбутнє.

Директор побажала студентам успішного навчання, а викладачам коледжу натхнення й результативної роботи.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial