Участь обліковців у профорієнтаційному заході ЗУІ

17 квітня  2024 року Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ організував День кар’єри та виставку продукції місцевих підприємців, випускників закладу освіти.

Учасники заходу, серед яких були присутні й здобувачі фахової передвищої освіти спеціальності  071 Облік і оподаткування Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, мали змогу заслухати тематичні доповіді та цікаві історії успіху  колишніх студентів, випускників різних років.

Спікери, запрошені стейкхолдери та випускники ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ,   аналізували попит і пропозиції на сучасному ринку праці, охарактеризували головні тенденції розвитку регіону та запит на фахівців, які добре володіють  професійними навичками та практичними вміннями, що необхідні для побудови успішної кар’єри, акцентували увагу на вплив процесів європейської інтеграції на зміст очікуваних запитів роботодавців і вимоги до фахових компетентностей сучасного професіонала.

Участь здобувачів  освіти в профорієнтаційних заходах націлює майбутніх фахівців на  вдосконалення професійної підготовки та усвідомлення  того, що для  досягнення  успіху в кар’єрі, потрібні ще  й навички розвитку «soft skills»,  постійне поглиблення та розширення набутих знань, удосконалення практичних умінь і  фахових компетентностей.

Такі профорієнтаційні заходи є необхідними, оскільки вони поєднують в собі ярмарки вакансій та виставки компаній-роботодавців із найбільш перспективних сфер діяльності.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial