Студенти-обліковці відвідали Управління Державної казначейської служби України у Берегівському районі

03 грудня 2021 року студенти спеціальності «Облік і оподаткування»  третього курсу Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ й четвертого курсу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ відвідали Управління Державної казначейської служби України у Берегівському районі Закарпатської області.

Керівник організації Глеба Олександра Юріївна провела ознайомчу екскурсію для здобувачів освіти,  під час якої розповіла майбутнім фахівцям про особливості бюджетної системи України, специфіку роботи Казначейської служби, основні напрями її діяльності, розрахунково-касове обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів.

Очільниця установи особливу увагу приділила вимогам щодо професійних навичок і компетенцій, якими повинні володіти працівники Казначейської служби й кандидати для конкурсу на заміщення вакантних посад.

Варто зазначити, що студенти не лише уважно слухали  пані Олександру, але й охоче задавали питання про вплив карантинних обмежень на роботу Казначейської служби, використання автоматизованих систем у здійсненні фінансових операцій, формування звітності з виконання державного та місцевих бюджетів в умовах цифровізації. На всі питання здобувачі отримали вичерпні відповіді й залишилися дуже задоволеними цим змістовним заходом!

Щиро вдячні Глебі Олександрі Юріївні за цікаву ознайомчу екскурсію, яка є дуже важливою для подальшого розвитку професійної мотивації здобувачів освіти й формування комунікаційно-важливих компетенцій майбутніх фахівців у сфері обліку й оподаткування!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial