День π в інституті Ракоці – логіка, креативність, ідеї, кмітливість: МАТЕМАТИКА

У цьому році в Інституті Ракоці в рамках програми Дня π відбулось кілька цікавих подій. Напередодні був оголошений конкурс плакатів та оригамі, до якого активно долучилися студенти перших та других курсів усіх спеціальностей коледжу та Інституту. Було представлено багато унікальних та цікавих творів, з яких організували невеличку виставку: дійсно вражає, як спільне застосування математики та креативності надихає талановиту молодь.

Найважливішою подією Дня π була, звісно ж, спільна вікторина. У змаганні під назвою «π-код: розгадайте таємниці» дев’ять груп зі студентів кафедри математика та інформатики Інституту Ракоці і спеціальності «Прикладна математика» Коледжу намагалися набрати якомога більше балів, виконуючи завдання різноманітних випробувань. Викладачі кафедри математики та інформатики ЗУІ та викладачі математики, фізики та інформатики Коледжу організували три раунди, в яких кожна група могла довести свою вправність у логіці, креативності та швидкості вирішення різноманітних проблем.

Після завершення змагань найкращі команди та переможці конкурсів отримали свідоцтва та подарунки.

«…і обов’язково візьміть з собою хороший настрій, командний дух, позитивний підхід!” – було написано в запрошенні для студентів до Дня-π. Усе це вдалося здійснити: учасники в творчих конкурсах, через виконання цікавих прикладних задач довели, що математика – відмінний шлях для розвитку талантів.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial