Привітання та підготовка до Адвенту у Фаховому коледжі ЗУІ

1 грудня 2023 року у нашому закладі панувала святкова атмосфера. Викладачі циклової комісії «Соціальна робота» організували урочисте привітання до Адвенту. Пастор реформатської церкви Янош Маргітич та греко-католицький священник Віраг Саболч розпочали захід короткою біблійною проповіддю та спільною молитвою. Вони надихнули студентів на глибокі роздуми та духовну поживу в період очікування Різдва Христового. На їхню думку, надзвичайно важливо тримати свою душу близько до Біблії та закликали присутніх читати Святе Письмо і жити за заповідями. До привітань приєдналась Катерина Шовш, директорка навчального закладу.

Основною частиною заходу було те, що здобувачів освіти ІІ курсу виготовляли в групах головний символ свята – вінок Адвента з ялинових гілок з чотирма свічками. Виготовлені віночки оцінювали викладачі закладу та студенти ІІІ курсу спеціальності «Соціальна робота». А тим часом на другому поверсі у фойє наші викладачі підготували різдвяну фотозону. Ця ініціатива надає можливість студентській спільноті зафіксувати святкові моменти та поділитися ними з іншими.

Адвентська підготовка та привітання не лише об’єднали студентську спільноту, але й передали як викладачам, так і здобувачам освіти послання “Дарувати – це добре!”, усвідомити красу очікування Різдва.

Висловлюємо щиру подяку всім тим, хто долучився до реалізації заходу. Такі заходи посилюють та зміцнюють взаємини між студентами і викладачами, поскільки разом можна відчути магію різдвяного дива.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial