Бібліотечно-інформаційні дні

Бібліотека “Опацої Через Янош” Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ з 20 вересня по 26 жовтня проводитиме інформаційні дні для студентів закладу.

Під час інструктажу здобувачи освіти матимуть змогу навчитися основним прийомам пошуку інформації та її практичного використання на персональному комп’ютері, ноутбуці чи мобільному пристрої. Крім того, студенти дізнаються про типи цифрових баз даних, доступних в установі, та відомості про те, як використовувати та переміщатися між різними типами баз даних на ПК і мобільних пристроях.

На цих заходах студенти отримають знання про те, як користуватися онлайн-каталогом бібліотеки та здійснювати в ньому цільовий пошук. Більше того, студенти старших курсів отримують допомогу в написанні курсових і дипломних робіт.

На першому брифінгу присутніх привітала Самборовскі Нодь Ібоя, директор  бібліотеки.

«Суть нашого інформаційного дня полягає в тому, щоб спробувати повернути наших студентів до бібліотеки, так як для нас як для кожного навчального закладу важливим є  те, щоб наші студенти знали про можливості з яких вони можуть отримати наукову інформацію» –          наголосила директор.

Наразі бібліотека нашого закладу реорганізовується. Сподіваємося, що студенти із задоволенням скористаються наданими їм можливостями.

“Книги – найбільш мовчазні та найвірніші друзі; вони – найдоступніші та наймудріші радники, і вони найтерплячіші вчителі.“ — Чарльз Вільям Еліот

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial