Чергове засідання Педагогічної ради Фахового коледжу ЗУІ

 24 лютого 2023 року відбулося чергове засідання Педагогічної ради Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ. На засіданні були присутні члени педагогічного колективу, вихователі гуртожитку та представники студентського самоврядування.

 Відповідно до порядку денного директорка коледжу привітала педагогічних працівників із успішною атестацією 2023.

 На засіданні розглянули питання проведення директорських контрольних робіт на першому та другому курсах, результати участі здобувачів освіти на міжнародних та регіональних олімпіадах, звільнення студентів ІІ курсу, які виконали програму повної загальної середньої освіти в 2022/2023 навчальному році, від проходження ДПА у формі ЗНО, проблемні питання навчальних досягнень студентів першого курсу, обговорили програму Дня відкритих дверей 18-го травня та хід вступної кампанії 2023.

  Учасники зібрання одноголосно затвердили:

  • Правила прийому до Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ у 2023 році.
  • Положенням про Приймальну комісію ФК ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ.
  • Оновлені освітньо-професійні програми з підготовки фахових молодших бакалаврів: «Дошкільна освіта», «Соціальна робота», «Прикладна математика», «Облік та оподаткування», «Туризм та рекреація».
  • «Положення про навчально-методичне забезпечення освітнього процесу у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ».
  • «Положеня про порядок створення та організацію роботи екзаменаційної комісії у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ».

 Представники студентського самоврядування інформували про  хід виборів членів студентського самоврядування, стан балатування на посаду голови студентської ради. Подякували педагогам за підтримку в проведенні кампанії.

 На завершення засідання директорка Фахового коледжу зауважила актуальність розглянутих питань та виклики під час завершення навчального року. Побажала подальшої плідної праці та успішної Вступної кампанії 2023.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial