Студенти коледжу знову в театрі

13 квітня 2023 року студенти й викладачі Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ відвідали Закарпатський обласний угорський драматичний театр та переглянули виставу «Сватання» за комедією Миколи Гоголя «Одруження» у постановці директора театру, режисера Аттіли Віднянського.

Відвідувачів цікавило не тільки відновлення показів театральних вистав, але й анонсована особливість вистави, виконання чоловічих ролей жінками-акторами, а також гра Аніти Поляк, випускниці коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ (навчалася за спеціальністю «Дошкільна освіта», тепер навчається на третьому курсі Капошварського університету), виконавиці головної ролі в п’єсі – нареченої Агафії Тихонівни.

Вистава справила на глядачів хвилююче враження, адже завдяки чудовій режисурі, актори залучали глядачів до гри: Агафія просила підказки на запитання: Кого обрати із претендентів? Як боротися з панічним страхом?  Актуальні питання перед заміжжям, якого молоді люди так прагнуть і так бояться  помилитися у виборі супутника життя.

Студенти, які вперше відвідали театр, отримали велике задоволення від чудової гри акторів. Побачивши пройняті гумором сцени із людського життя, відчайдушні зусилля акторів для відтворення переживань персонажів, вони змогли проявити свої емоції, заглибитися у власні бажання й потаємні думки. За це з вдячністю довго аплодували акторам.

Сподіваємося, що невдовзі зможемо знову відвідувати театр і захоплюватися професійною майстерністю акторів.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial