Спільний π – день в Інституті Ракоці

Цього року вперше організували спільний -день інституту Ракоці викладачі циклової комісії «Прикладна математика» Фахового коледжу, а також кафедри математики та інформатики Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ.

Чотирнадцятий день третього місяця саме через його числове значення (3.14) кожного року є одним із міжнародних свят математиків та всіх тих, хто любить і поважає царицю наук.

Для відзначання цієї події вирішили провести захід, метою якого було краще познайомитися один з одним слухачам інституту та студентам коледжу, провести разом у «математичний» спосіб цікаві спільні програми.

-день інституту Ракоці відкрили завідувач кафедри К. Кучінка  та голова циклової комісії Л. Сіладі., після чого присутні були ознайомлені з програмою заходів. До складу заздалегідь створених десяти команд, які були названі на честь відомих математиків, ввійшли студенти та слухачі різних курсів.

Після короткої вступної гри, яка допомогла познайомитися учасникам, розпочалися змагання на п’яти локаціях. Серед завдань учасники могли виконати цікаві завдання логічного характеру та на кмітливість, спробувати свої сили в комп`ютерних онлайн-іграх, розв’язати прикладні задачі з фізики.

Наприкінці заходу за кількістю набраних балів були оголошені переможці. Одне перше, одне друге та два третіх місця – ось результат турніру. Кожен учасник команд-переможців отримав грамоту та нагороду.

Програми дня проходили у веселій атмосфері, викладачі і студенти отримали позитивні враження.

Всім бажаємо на щодень реалізувати себе у дусі : Професіоналізм та Інтелект нехай характеризують наші дії, навчання та творчу працю.

Мелісса Ізай і Фружіна Надь, студенти ПМ III.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial