«Хто? Що? Знає?» – 2022

Вислів відомого бразильського письменника  Пауло Коельо: «Талант – це універсальний дар. Але щоб жити з цим, потрібна велика сміливість: наважтеся бути найкращими!»,  -став дивізом заходу під назвою «Хто? Що? Знає?», який було проведено 16 листопада 2022 року у Фаховому коледжі ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ.

Оргкомітетом Студентської ради заздалегідь було оголошено традиційний творчий конкурс для здобувачів освіти всіх курсів. Щорічний конкурс талантів проводиться з метою виявлення, підтримки та розвитку обдарованих підлітків і популяризації кращих традицій і досягнень художнього мистецтва, Кожен, хто бажав, отримав можливість представити свої творчі здібності та продемонструвати обдарування.

Дев’ять здобувачів освіти подали заявки на конкурс у таких номінаціях:

  • танці
  • вокал
  • інструментальне мистецтво.

У складі журі конкурсу були викладачі, вихователі та голова студради. Члени журі мали нелегке завдання – оцінити виступи кокурсантів за такими критеріями: рівень виконавської майстерності, творчий підхід,  індивідуальність виконавця, артистизм, сценічна культура, рівень технічної майстерності виконавців.                                                  Після тривалого обговорення було отримано такі результати конкурсу «Хто? Що? Знає?»:

у номінації «Танці» І місце посів Гадар Кріштоф (І курс, спеціальність «Туризм»);                  у номінації  «Вокал» І місце розділили дві виконавиці Гече Барбара (ІІ курс, спеціальність «Туризм» та Мартон Евелін (І курс, спеціальність «Дошкільна освіта»);                     у номінації  «Інструментальне мистецтво» І місце здобула Боргато Язмін-Софія (ІІ курс, спеціальність «Дошкільна освіта»), з невеликою різницею за кількістю балів             ІІ місце посіла Бабич Юліанна (ІІ курс, спеціальність «Туризм»).                                         Спеціальні призи отримали: Печора Флавіан (ІІІ курс, спеціальність «Туризм») за індивідуальне виконання композиції на піаніно та Ердивш Андрій (І курс, спеціальність «Соціальна робота»), який під гітару емоційно виконав власну пісню, чим приємно вразив журі та присутніх.

Оригінальним був виступ групи студентів ІІІ курсу спеціальності «Туризм», які назвали себе «Deinvader». Музична композиція з поєднанням саксофону, гітари й ритмічного клацання пальцями, яку виконали Бабел Стефан, Пфейфауф Дьордь і Гадар Сілард, викликала дружні овації присутніх глядачів.  Журі відзначило творчий підхід виконавців, юнаки отримали окрему нагороду.

Сподіваємося, що проявлена конкурсантами творчість і сміливість спонукає інших до активної участі в подібних заходах.

Ми можемо пишатися тим, що здобувачі освіти нашого закладу т а л а н о в и т і!

Вітаємо всіх учасників конкурсу з успішними виступами!

Бажаємо  натхнення і творчих злетів!

The gallery was not found!

 

Оргкомітет студради

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial