Повернення до навчання

Довгоочікуване очне спілкування  студентів  другого, третього й четвертого курсів Фахового коледжу ЗУІ  ім. Ф. Ракоці ІІ відбулося  2 вересня  2022 року.

Директорка коледжу  Катерина Шовш привітала в актовій залі студентів з початком нового навчального року, зазначивши, що цей день відрізняється від усіх попередніх.

  • Але все ж таки головне, що навчання розпочнеться. І триватиме, сподіваємося, що триватиме за усталеним у коледжі розкладом дзвінків і запланованим графіком освітнього процесу відповідно до навчальних планів за освітньо-професійними програмами підготовки здобувачів фахової передвищої освіти.

 За розпорядженням ректора ЗУІ  ім. Ф. Ракоці ІІ студенти І, ІІ, ІІІ курсів навчатимуться очно,  для студентів  четвертого курсу  в першому семестрі продовженого змішану форму навчання.

Старшокурсників та батьків інформували про нововведення у розпорядок роботи закладу освіти в умовах воєнного стану, проведення інструктажів із безпеки життєдіяльності та виконання заходів для забезпечення захисту студентів у разі загрози повітряної небезпеки та воєнних дій.

Студенти обмінювалися новинами з педагогами, кураторам розповідали про свої плани на майбутнє, із задоволенням  фотографувалися, щоб запам’ятати цей день, проведений разом, адже  світлин  про завершення минулого року не так багато, як це могло бути.

ВІТАЄМО  ІЗ ПОВЕРНЕННЯМ ДО НАВЧАННЯ У ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ЗУІ !

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial