Бути разом добре!

Починаючи з 3 травня 2022 року Фаховий коледж ЗУІ проводить гібридну форму навчання. 18 травня будівля Фахового коледжу ожила завдяки здобувачам освіти І-ІІ курсів спеціальності «Дошкільна освіта». 40% студентів були присутні у закладі, а решта приєдналися до занять онлайн. Здобувачі освіти зустріли своїх однокурсників з радістю! Велику перерву провели разом у новозбудованому павільйоні, де діливши позитивними враженнями скуштували смачну піцу.

Після занять на подвір’ї лунав співочий голос майбутніх вихователів: викладачка музики, Ержейбет Кокаш, провела з ними веселе музичне заняття.

За підсумками дня класний керівник ІІ курсу, Дьенді Шімон, залучила присутніх до психологічного тренінгу, під час якого присутні студентки І та ІІ курсів мали можливість більше пізнати себе та ближче познайомитися з іншими. Свій день вони провели разом у веселій, дружній атмосфері. Майбутні вихователі повернулися до дому з надією, що наступного тижня, коли знов приїдуть до Фахового коледжу, зустрінуть ще більше однокурсників.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial