Лист-подяка

Від імені педагогічного  колективу та учнів Берегівської гімназії «Опре Рома»  висловлюю щиру подяку організаторам благодійної акції за турботу та пакуночки із солодощами. Різдво для дітей  – це свято любові та надії. Даруючи різдвяні подарунки дітям, ми бачимо усмішки на їхніх обличчях і наповнюємо радістю та щастям їхні серця.

Ми всі живемо в складний час, в умовах війни, коли кожен потребує підтримки й допомоги. Небайдужість, доброта й милосердя юних благодійників цінуються в цій ситуації ще більше, до того ж це яскравий приклад благочинності  для дітей, які навчаються в нашому закладі освіти.

У відповідь, на знак нашої глибокої вдячності, ми просимо Божої ласки для всіх вас і благословенного, мирного Різдва. Кожному здобувачеві освіти, кожному педагогові Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф.Ракоці ІІ бажаємо  Нового року, багатого на успіхи та радість. Миру й Щастя!

З повагою,
Директор
Берегівської гімназії «Опре Рома»                                                                                             Агнеса Кудрон

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial