Студенти спеціальності «Облік і оподаткування» Фахового коледжу успішно склали Комплексний фаховий іспит

22 червня 2021 року відбувся Комплексний фаховий іспит студентів спеціальності «Облік і оподаткування» на освітньо-кваліфікаційному рівні «молодший спеціаліст».

Атестація студентів здійснювалася на підставі оцінки рівня теоретичних і практичних фахових знань, умінь та компетенцій, здобутих протягом трьох років навчання згідно відповідної освітньо-професійної програми.

У складі екзаменаційної комісії працювали викладачі циклової комісії «Облік і оподаткування», провідні фахівці та керівники підприємств в особі стейкхолдерів. Голова екзаменаційної комісії Новіченко Людмила Степанівна, кандидат економічних наук, доцент,  доцент кафедри аудиту та підприємництва Національної академії статистики, обліку та аудиту, відзначила високий рівень підготовки студентів, їх вміння всебічно розв’язувати проблемні завдання  у сфері обліку та оподаткування й робити обґрунтовані висновки, зокрема наголосила на важливості продовження здобуття освіти!

Циклова комісія спеціальності «Облік і оподаткування» щиро вітає своїх випускників з успішною здачею  Комплексного фахового іспиту та бажає подальших успіхів у реалізації найсміливіших проєктів і поставлених цілей!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial