Креативний вихователь – 2021

З 12 по 15 квітня 2021 року у Фаховому коледжі ЗУІ ім.Ф. Ракоці ІІ відбувся традиційний конкурс «Креативний вихователь», який щороку організовує і проводить циклова комісія «Дошкільна освіта».

Студенти ІІІ  курсу, які навчаються за спеціальністю «Дошкільна освіта»,  отримали чудову нагоду продемонструвати набуті уміння і навички, проявити творчість і креативність у виконанні практичних завдань різної складності, довести журі конкурсу свою професійну придатність і фахові компетентності вихователів дітей  дошкільного віку.

Учасників конкурсу оцінюють в таких номінаціях :
«Найкреативніший автор іграшок»,
«Найкреативніший казкар»,
«Найкреативніший ілюстратор казки»,
«Найкреативніший актор лялькового театру»,

«Найкреативніша лялька для лялькового театру»,
«Вихователь-імпровізатор».

У перший день конкурсу  було проведено виставку розвивальних демонстраційних ігор та іграшок для дітей, які студенти виготовили своїми руками.

Наступного дня  відбулася презентація ляльок, зроблених для вистав лялькового театру; студенти представили міні-вистави й виконували ролі героїв казок.

Третій день конкурсу був складним: майбутні вихователі отримали ситуативні завдання, максимально наближені до реального життя дітей дошкільного віку та щоденних подій, які відбуваються в закладі дошкільної освіти. Реакція на дану ситуацію, дії молодого вихователя, спосіб вирішення завдання,  креативність і творчий підхід, вміння імпровізувати – сукупність цих складових і визначає номінанта «Вихователь-імпровізатор».

Журі конкурсу, до складу якого входять 10 досвідчених педагогів, оцінює кожен етап конкурсу, за результатами якого й визначають призерів номінацій та присуджують найпочесніше звання «Креативний вихователь – 2021».

19 квітня 2021 відбудеться презентація найкращих робіт учасників конкурсу та вручення нагород призерам.

Запрошуємо студентів і викладачів коледжу долучитися до оцінювання учасників конкурсу, відвідати виставку й віддати свій голос за творчу роботу, яка вам найбільше сподобається, для визначення призера в номінації «Közönség díj!» – «Премія глядацьких симпатій».

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial