ДЕНЬ СПОРТУ

Спорт відкриває душу через тіло.
(Альберт Сент- Дьйорді)

8 травня 2024 року у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ було проведено День спорту. Щорічний традиційний захід проводиться з метою пропаганди здорового способу життя та підвищення інтересу здобувачів освіти до занять спортом.

Негода змусила організаторів змінити заплановану програму Дня спорту, але похолодання й безперервний дощ не зупинили нас у бажанні взяти участь у захоплюючих змаганнях.

Програму розпочала директорка Фахового коледжу к.п.н. Катерина Шовш, яка у вітальній промові звернула увагу на важливість спорту та здорового способу життя, а також побажала приємного проведення часу на заході.

Оскільки програму Дня спорту було змінено, організатори розділили учасників на команди, які повинні були разом розв’язувати різноманітні завдання на різних локаціях.

Одночасно у спортивній залі коледжу відбувався волейбольний турнір, у якому взяли участь попередньо сформовані команди, серед яких була й команда викладачів. Як студенти, так і викладачі перебували у феєрії спортивного азарту й із задоволенням змагалися та проявили справжню волю до перемоги.

Останнім видом змагань у спортивній залі було перетягування канату. Уболівальники, представники всіх курсів, зібралися, щоб активно підтримати й підбадьорити свої команди віршованими виступами й вигуками.

Програма пройшла у веселій, дружній атмосфері, учасники підтримували один одного під час змагань, і цей настрій згуртованості зберігався до кінця заходу.

День завершився нагородженням переможців волейбольного турніру з наступними результатами:

I місце   – команда викладачів;

II місце  – команда здобувачів освіти ІІ-го курсу;

III місце – команда здобувачів освіти І-го курсу.

Переможці та учасники змагань отримали заслужені нагороди й подарунки, придбані  за кошти засновника коледжу, а також яблука як вітамінну й корисну поживу для молодого організму студентів.

Пишаємося тим, що, хоч і з переплануванням, ми знову успішно провели День спорту, і сподіваємося, що наступного разу погода сприятиме нам.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial