Проводи зими у Фаховому коледжі

 Тут карнавал, пончики готують,
У нас сьогодні тут весело…

 У Фаховому коледжі ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ 15 лютого 2024 року студентське самоврядування організувало проводи зими. На захід студенти одягалися у креативні костюми та взяли участь у цікавих програмах.

Учасників привітала директорка Фахового коледжу Каталін Шовш. Висловила радість, що новостворене студентське самоврядування розпочало свою діяльність у цьому році. Дотримуючись народних традицій, і в нашому закладі проводять зиму яскравою програмою, щоб на її місце прийшла весна, яка приносить оновлення. Побажала всім добре провести час.

Президент студентського самоврядування Мате Короман привітав присутніх і побажав усім гарного настрою.

Після формування команд почалися справжні веселощі. У рамках вікторини оцінювали знання студентів про карнавальний період, а потім були ігри, за якими команди набирали бали. За словами студентів, програма була дуже цікавою і всі добре провели час.

Після закінчення командних ігор І місце посіла команда Жовтих, ІІ місце – команда Салатових, та ІІІ місце команда Рожевих.

Серед студентів, одягнених у костюми, визначили кращий жіночий та чоловічий костюм. Перед журі стояло нелегке завдання, адже студенти справді показали себе з креативної сторони та вжилися в роль.

Переможниця за найкращий жіночий костюм: Мате Ніколетта (2 курс, «Облік та оподаткування»); а переможець за найкращий чоловічий костюм: Патрік Барта (2 курс, «Облік та оподаткування»).

Сподіваємося, що в майбутньому побачимо ще багато хороших програм, організованих Студентською радою. Впевнені, що учасники отримали задоволення та незабутній день.

Дякуємо Закарпатському угорському інституту імені Ференца Ракоці ІІ за запропоновані винагороди.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial