У коледжі запалав вогник третьої свічки Адвенту

За доброю традицією у Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ в передріздвяний час першокурсники щопонеділка запалюють свічки на святковому вінку, вогні якого нагадують нам про такі вічні цінності як  Віра, Надія, Радість та Любов.

18 грудня 2023 року запалала третя свічка Адвенту – символ справжньої Радості. Святковий захід підготували здобувачі освіти, які навчаються  за спеціальностями «Облік і оподаткування» та «Прикладна математика». Учасники програми наголошували на важливості цінностей у повсякденному житті, а не тільки  в  час наближення Різдва Христового.

Вічні запитання людей:  «Де і як знайти щастя?» «Чи є чому радіти в житті?»… Відповіді на ці запитання намагалися знайти студенти, презентувавши поетичну композицію​​. Багато порад можна дати молодим людям, але життєвий досвід батьків повчає, що людині важливо не мати сумніву і вірити в те, що, роблячи  маленькі кроки, можна досягнути Любові і навіть подолати нелюбов.

Шлях до Любові варто розпочати вже сьогодні, з себе: навіть одне слово, промовлене з турботою, з повагою, з любов’ю допоможе зробити перший крок. А згодом і наступні кроки –  і все це добровільно й від щирого серця! Ці кроки обов’язково принесуть Радість, а про це нагадуватиме не лише свічка на вінку Адвенту, але й посмішки оточуючих!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial